top of page
AdobeStock_382151588_Preview_edited.jpg
Ontketen je ongekende onderbewuste kracht en intelligentie met het                        "Innerlijke Intelligence Script". 

Next Level INtelligence Training voor CEO's

Next Level INtelligence

Er schuilt een ongekende en onbenutte kracht in jouw onderbewustzijn. Tijdens deze bijzondere en aparte CEO-cursus "Innerlijke Intelligentie Script" ga je ontdekken hoe je jouw inherente vermogens kunt benutten om diepgaande inzichten en kracht te verkrijgen, destructieve patronen te doorbreken en een ongekend potentieel van jezelf en je organisatie te ontketenen.

Het Innerlijke Intelligentie Script is een opmerkelijke techniek die de deur opent naar de onontdekte rijken van het onderbewustzijn. Je leert de bron van beperkende patronen te verlichten, heling te bevorderen, kennis te bereiken die ver buiten je grenzen lag en jouw organisatie te begeleiden naar haar volledige potentieel.

Deze cursus biedt een stevige basis om de kracht van het Innerlijke Intelligentie Script te begrijpen en toe te passen. Met deskundige begeleiding en praktische oefeningen ontwikkel je de essentiële vaardigheden om zelfverzekerd en helder de diepten van de innerlijke wereld te verkennen en jouw organisatie te transformeren met totaal nieuwe inzichten waar je nooit eerder op had kunnen komen.

Of je nu jouw leiderschapsvaardigheden wilt verbreden, wilt werken aan het doorbreken van diepgewortelde negatieve patronen, of geïnteresseerd bent in het benutten van verhoogde intellectuele capaciteiten, deze cursus biedt toegang tot al deze aspecten.

Met behulp van ervaringsgericht leren, groepsdiscussies en praktische oefeningen zul je de tools en inzichten verwerven om effectief leiderschap te bieden en jouw organisatie te begeleiden naar haar hoogste potentieel.

Bereid je voor op verbazing terwijl je getuige bent van de transformatieve kracht van het Innerlijke Intelligentie Script, die zich letterlijk voor je ogen ontvouwt. Deze CEO-cursus is slechts het begin van een opmerkelijke reis die belooft jouw leiderschapsvaardigheden te versterken, jouw inzichten te vergroten en je te begeleiden naar een nieuwe dimensie van effectieve bedrijfsvoering.

Ben je echt klaar om jouw innerlijke kracht en kennis te ontdekken en toe te passen in jouw organisatie?

Cursus Inner INtelligence voor Therapeuten

Ontdekt de opmerkelijke techniek van het Script

 

Verken het verborgen potentieel van het onderbewustzijn tijdens onze boeiende therapeutentraining. Ontdek hoe je jouw inherent intuïtieve vermogens kunt benutten om diepgaande inzichten te verkrijgen, destructieve patronen te doorbreken en het ware potentieel van je cliënten te ontketenen. Tijdens deze training maken we gebruik van het krachtige Innerlijke INtelligentie Script.

 

Het Innerlijke Intelligentie Script is een opmerkelijke techniek die de deur opent naar de onontdekte rijken van het onderbewustzijn. Je leert de bron van beperkende patronen te verlichten, heling te bevorderen en jouw cliënten te begeleiden naar hun volledige potentieel.

Deze training biedt een stevige basis om de kracht van het Innerlijke INtelligentie Script te begrijpen en toe te passen. Met deskundige begeleiding en praktische oefeningen ontwikkel je de essentiële vaardigheden om zelfverzekerd en met helderheid de diepten van het innerlijke wereld van je cliënten te verkennen en te transformeren.

Of je nu jouw therapeutische vaardigheden wilt verbreden, wilt werken aan het doorbreken van diepgewortelde negatieve patronen, of geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van de metafysica en verhoogde waarneming, deze training biedt een uitstekende vaardigheden om dit te bereiken. Wij geloven dat elke therapeut een uniek reservoir van onbenut potentieel bezit, en het Innerlijke Intelligentie Script is de sleutel om de deur naar dit diepgaande innerlijke rijk te openen.

Laat ons gezamenlijk beginnen aan dit pad van groei en ontdekking, waarbij we met behulp van ervaringsgericht leren, groepsdiscussies en praktische oefeningen de kundigheid zult verwerven om effectieve therapieën te bieden en jouw cliënten te begeleiden naar hun hoogste potentieel.

Vlinders

CONTACT

iseverelst@gmail.coma

gsm: +32 493 710 907

Kardinaal Cardijnlaan 68

2547 Lint

Antwerpen

België

bottom of page