WIE BEN IK

ISA

VERELST

Isa's of is het nu Ise's verhaal?

Eerst en vooral wat uitleg over haar naam - soms is het Ise en dan weer Isa. Wat is het nu eigenlijk? Aangezien Engelstaligen haar naam niet kunnen uitspreken had ze deze veranderd naar Isa. Steeds 'Ice' genoemd worden terwijl ze in Canada woonde vond ze maar niets. Maar om het terug te veranderen naar Ise was niet zo makkelijk - Facebook pagina stond al onder Isa, website domain, etc... dus de naam Isa is gebleven. 

 

Isa Verelst werkt als hypnotherapeut, spiritueel lesgever en channeler

 

Bij haar eerste contact met hypnose ondervond ze persoonlijke hoe krachtig het geneest. Hypnose in combinatie met healing en Integrative Remote viewing IRV is haar passie. Sindsdien is ze niet gestopt ermee te werken. Hypnose zet 'the mind in motion' door blokkades te transformeren en vervolgens het potentieel in de mens concreet neer te zetten. 

Haar Jeugd

Als kind trad ze geregeld uit, was helderhorend, helderwetend en helderziend. Ze zag entiteiten, hoorde haar gidsen, en voelde de grote kosmische Bron met alle wijsheid en onvoorwaardelijke liefde. In tegenstelling tot deze idyllische wereld werd ze tegelijkertijd geconfronteerd met een zware drugsverslaafde en leerde vanaf haar negen jaar om hiermee om te gaan.

 

Dankzij deze twee ervaringen die zo diagonaal elkaars tegengestelde waren zorgde dit voor een enorme groei aangezien ze zich serieus vragen begon te stellen over de realiteit van de 'realiteit'. 

Om deze twee zeer uiteenlopende levenservaringen dieper te leren verstaan dacht ze dat filosofie en literatuur haar antwoorden zouden geven. Dit heeft ze als studie richting gekozen aan Concordia University in Montreal, Canada. Maar het was niet het type kennis dat ze zocht. Ze is verder op zoek gegaan en kwam uiteindelijk uit bij parapsychologie. 

 

Wat haar het meest interesseert is genezing. Ze heeft de volgende  paden bewandeld: ze is reiki master, een cursus in wonderen student, meditatie, Integrative Remote Viewing, trance, channeling, hemi-sync, binaurals, hypnose, esoterie, Bach bloesems, , exploratie van de Bardo, uittreden, Lucid dreaming beoefend, … om de optimale genezingsmethode te vinden. 

 

Vaak hoorde ze in spirituele cirkels ongegronde beweringen en idealistische stellingen gemaakt worden die niet op reële ervaringen gebaseerd waren. Voor ise is het zeer belangrijk dat de toepassingen praktisch mogelijk zijn en echte resultaten geven. 

 

Alles waar ze zich op baseert heeft ze zelf getest en ervaren. Het is niet enkel kennis die ze heeft gelezen. Deze ervaringen worden getest en toegepast op haar dagelijks leven om de resultaten en toepassingen ervan te ervaren, evalueren en desnoods verder uit te werken. Kritisch denken over spiritualiteit wordt dan ook aangemoedigd net om een sterker geloof op te bouwen.

 

Zoals de buddha zei:

“Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.”

Verder heeft ze een unieke techniek ontwikkeld, gebaseerd op haar brede kennis, om mensen eenvoudig en ervaringsgewijs mediumschap te leren, door trauma's heen te helpen, en om spiritueel te groeien. 

Het heden 

De mens is een complex wezen en de problematiek die mensen ervaren is niet minder. 

De technieken die Ise gebruikt zijn het resultaat van meer dan dertig jaar ervaring. Het zijn krachtige technieken die door de complexiteit van mentale barrières en problemen heen gaan via het onderbewustzijn en in combinatie met IRV...dieper dan elke andere vorm van hypnose.

Het zijn methodes die ervoor zorgen dat alle opgeslagen ervaringen en blokkades naar de oppervlakte brengen om de trauma's die eraan verbonden zijn te kunnen verwerken en te transformeren.

  • B.A (Bachelor Of Arts) - Concordia University, Montreal, Canada.   

©  Ise Verelst 2018
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now