top of page

Ik ben een gepassioneerde hypnotherapeut en spiritueel lesgever, toegewijd aan het begeleiden van mensen op hun pad naar persoonlijke groei en een dieper bewustzijn.

Mijn eigen reis begon ergens in het midden van mijn leven. Tijdens mijn eigen burn-out ontdekte ik de kracht van hypnose en de positieve invloed ervan op mijn eigen leven.

Maar laten we teruggaan naar het begin. Als kind had ik al buitengewone ervaringen die verder gingen dan het alledaagse. Ik was helderhorend, helderwetend en helderziend. Ik luisterde naar mijn gidsen en voelde de aanwezigheid van iets groters dan mijzelf. Tegelijkertijd werd ik geconfronteerd met psychiatrische problemen binnen mijn familie. Juist deze tegenstellingen hebben mijn groei enorm gestimuleerd en hebben me uitgedaagd om te ontdekken hoe ik anderen op een dieper niveau kon helpen.

Mijn 35 jaar opleiding hebben me geleid naar onder andere: Een cursus in wonderen, channeling, meerdere hypnose opleidingen, Reiki-master, Remote Viewing en tantrische meditatie.

Door de combinatie van Remote Viewing en al mijn therapeutische technieken heb ik het Inner Intelligence Script ontwikkeld. Deze techniek stelt mensen in staat om hun gewenste doelen te voelen en te ervaren. Door mensen hun doelen, zoals zelfvertrouwen, te laten ervaren, wordt het makkelijker om deze doelen daadwerkelijk te bereiken.

Een citaat van de Boeddha luidt: "Geloof niets, waar u het ook leest of wie het heeft gezegd, of ik het ook heb gezegd, tenzij het overeenkomt met uw eigen reden en uw eigen gezond verstand." Dit citaat weerspiegelt mijn benadering, waarbij ik jou aanmoedig om je eigen redenering en gezond verstand te gebruiken bij het vormen van jouw eigen waarheid.

Ik nodig je uit om samen met mij op een ontdekkingsreis te gaan, waarbij we jouw persoonlijke groei en bewustwording zullen bevorderen. Laten we werken aan het bereiken van een diepere verbinding met jezelf en het creëren van een leven vol vervulling en innerlijke vrede.

  • B.A (Bachelor Of Arts) - Concordia University, Montreal, Canada.   

bottom of page