FAQ

faq.jpg

Heb je vragen die hier niet bij staan aarzel dan niet om me te contacteren.

Veelgestelde vragen

Hoe voelt het om Soulkey te ervaren?


Tijdens de sessie blijf je voor een deel gewoon bewust, maar een ander deel geeft je toegang tot informatie die je normaal gezien niet kunt bereiken. De ervaringen zijn erg uiteenlopend maar het resultaat is dat je genezing ervaart of dat je inzichten over jezelf opdoet waar je dan al dan niet mee verder kan werken.
Hoe verloopt een channeling-sessie?


Het is de bedoeling dat jijzelf zo weinig mogelijk bijzonderheden vertelt. Zodra jij je vraag heb gesteld maak ik contact met mijn en jouw gidsen en begin ik te vertellen wat er mij wordt doorgegeven. Dat doe ik een tijdje in de vorm van een monoloog. Daarna komt er een deel waar je verdere vragen kan stellen. Tijdens dit deel maak ik ook voortdurend contact met de gidsen en vraag ik verder naar de informatie die jij wenst.
Kunnen de sessies opgenomen worden?


Natuurlijk. Breng gewoon een recorder of een smartphone mee. Zorg er wel voor dat je vooraf goed weet hoe alles werkt zodat we vlotjes aan je sessie kunnen beginnen.
Kan ik je achteraf contacteren voor verdere vragen?


Dat kan zeker maar weet wel dat gechannelde informatie niet in mijn geheugen wordt opgeslagen. Aangezien ik tijdens de channeling in trance ben, geef ik enkel door wat er mij wordt gezegd. Indien je vragen hebt zal ik deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.