top of page

TESTIMONIALS

student Writing
Student Paper Writing

 

 

TESTIMONIALS

WAT HEBBEN MENSEN ERVAREN BIJ ISE

Vrouw schrijven

MARIE JOSEPHINE VAN ACHT

Vóór mijn knieoperatie heeft Ise mij onder hypnose positief ingesteld opdat de genezing na de operatie goed zou verlopen. Tegelijkertijd heeft ze ook mijn angst voor de operatie zelf weggenomen. De dag van de operatie was ik verwonderd over hoe ontspannen ik was. Achteraf zei de dokter me dat mijn knie verbazend snel en goed is genezen.

Muzieknoten

JAN FLIES

De hypnosesessie heeft me erg verbaasd. Ik wist niet dat ik zo dicht bij persoon M stond. Of omgekeerd dat hij zo dicht en pal achter mij stond! Dat ik een bijzondere verbondenheid met die man had, wist ik, maar dat hij zo dicht bij mij stond was niet te geloven en toch waar... Hij was zelfs aanwezig. Tijdens de channeling zag Ise zelfs dat M mijn lichaam bespeelde als een soort instrument en zo trillingen uitzond om de wereld optimistischer te maken.

 

Ook dat ik muziek op een heel bijzondere manier aanvoel en zelf kan doorgeven vind ik speciaal. Dat is nog nieuw voor me.

 

Ik zou over de sessie nog eens willen nakaarten omdat ik die zo fascinerend vond! Dus Ise … ik zou het er, bij gelegenheid, nog eens met jou willen over hebben.

Sinds de lessen ‘Mediumschap’ bij Ise ben ik meer en meer verbaasd over mijn mogelijkheden. Aangezien ik goed in astrologie thuis ben, kan ik deze ontwikkeling goed plaatsen, maar de lessen van Ise hebben daar toch wel een behoorlijke boost aan gegeven. 

 

Ik ben héél blij dat ik iemand als Ise heb leren kennen!

ELLY VAN HOOF

Het was een prachtige, fantastische reis naar ongekende oorden.

Ik hou van de plaatsen die ik heb "gezien" en vooral gevoeld.  Het was zo'n bijzondere ervaring.

Ook de rust in mij na de sessie was heerlijk.  Spijtig dat ik die niet kan vasthouden.

Reactie van Ise: Om het gevoel van rust vast te houden kunnen we een volgende keer met zelfhypnose werken en kan je daarna de rust zelf oproepen. 

Wild natuur

ELLEN

Ise bracht me tijdens de hypnosesessie op een fijne manier in contact met een diepere laag in mezelf.

 

Ook haar coaching heeft me erg ondersteund in mijn proces en me meer in mijn authentieke kracht gezet. Hierdoor voelde ik in de periode nadien dat ik beter beslissingen kon nemen vanuit mijn authentieke ik... absoluut een aanrader!

Yoga door de oceaan

JOSE PIZZARO

I am doing really fine. Guess what ? My life has changed for the better. I now have a girlfriend, enjoy working at the opera...and next year I am starting my Masters at the Brussels conservatory to become a music teacher. My singing is going really well now and I want to use my experience to help others in the future. Big hug

Concertgebouw

LIEVE DESMEDT

Ise haalt steeds de beste kwaliteiten in iemand naar boven. Zij 'ziet' en 'voelt' letterlijk de pure ziel die je bent - wie je echt bent met al je kwaliteiten. Ze werkt zeer ondersteunend. Motivatie en optimisme zijn haar sterke punten. Je voelt je samen op pad tijdens haar coaching. Ze werkt diepgaand maar gebruikt evengoed de nodige humor die je tijdens de sessie op je gemak stelt . Een aanrader.

bevestigingsposter
bottom of page