top of page

TESTIMONIALS

student Writing
Student Paper Writing

 
 

TESTIMONIALS

Vrouw schrijven

MARIE JOSEPHINE VAN ACHT

Voor mijn knieoperatie heeft Isa me gehypnotiseerd om een positieve mindset te creëren voor een succesvolle herstelperiode na de operatie. Tegelijkertijd heeft ze ook mijn angst voor de operatie zelf verminderd. Op de dag van de operatie was ik verbaasd over hoe ontspannen ik me voelde. Achteraf vertelde de dokter me dat mijn knie opmerkelijk snel en goed was genezen.

Muzieknoten

JAN FLIES

De hypnosesessie liet me verbijsterd achter. Ik had geen idee dat ik zo'n sterke connectie had met persoon M. Of beter gezegd, dat hij zo dichtbij en direct achter me stond! Ik wist dat ik een speciale band had met die man, maar om te geloven dat hij zo dicht bij me stond was ongelooflijk en toch waar... Hij was zelfs aanwezig. Tijdens het channelen zag Isa zelfs hoe M mijn lichaam bespeelde als een instrument en trillingen uitstraalde om de wereld optimistischer te maken. Ook het feit dat ik op een unieke manier muziek kan waarnemen en overbrengen, voelt speciaal voor mij. Het is iets nieuws voor mij. Ik zou graag verder praten over de sessie, want ik vond het zo fascinerend! Dus, Isa... ik zou er graag weer over praten bij gelegenheid. Sinds ik de lessen "Mediumschap" bij Isa volg, ben ik steeds meer onder de indruk van mijn vaardigheden. Als iemand met kennis van astrologie kan ik me hiermee identificeren, maar Isa's lessen hebben het zeker een significante boost gegeven. Ik ben erg dankbaar dat ik iemand als Isa heb ontmoet!

ELLY VAN HOOF

Het was een prachtige, fantastische reis naar onbekende plaatsen. Ik houd van de plaatsen die ik "zag" en vooral voelde. Het was zo'n opmerkelijke ervaring. De innerlijke rust die ik voelde na de sessie was heerlijk. Het is jammer dat ik het niet kan vasthouden. Reactie van Isa: Om het gevoel van rust te behouden, kunnen we de volgende keer werken met zelfhypnose, zodat je zelf de kalmte kunt oproepen achteraf.

Wild natuur

ELLEN

Isa bracht me tijdens de hypnosesessie op een fijne manier in contact met een diepere laag in mezelf. Ook haar coaching heeft me erg ondersteund in mijn proces en me meer in mijn authentieke kracht gezet. Hierdoor voelde ik in de periode nadien dat ik beter beslissingen kon nemen vanuit mijn authentieke ik... absoluut een aanrader!

Yoga door de oceaan

JOSE PIZZARO

Het gaat echt goed met me.  Mijn leven is ten goede veranderd. Ik heb nu een vriendin, geniet van mijn werk in het opera... en volgend jaar begin ik aan mijn masteropleiding aan het Brussels conservatorium om muziekdocent te worden. Mijn zangcarrière gaat nu echt goed en ik wil mijn ervaring gebruiken om anderen in de toekomst te helpen. Een dikke knuffel.

Concertgebouw

LIEVE DESMEDT

Isa brengt altijd de beste kwaliteiten in iemand naar voren. Ze 'ziet' en 'voelt' letterlijk de pure ziel die je bent - wie je echt bent met al je kwaliteiten. Ze is zeer ondersteunend in haar werk. Motivatie en optimisme zijn haar sterke punten. Tijdens haar coaching voel je alsof je samen op een reis bent. Ze gaat diep in op de materie, maar gebruikt ook de nodige humor die je op je gemak stelt tijdens de sessie. Zeer aanbevolen.

bevestigingsposter
bottom of page