WORKSHOPS

ONTMOET JE SOULMATE

We beginnen de dag met de soulmate wereld te exploreren vanuit mijn ervaringen met mijn klanten gedurende hypnosesessie waar ik in contact kwam met mijn eigen soulmates of die van mijn klanten.

 

We kijken verder naar het aspect soulgroup. Wat is de oorsprong van een soulgroup. Wat is het doel van zo een groep. Wat is het impact van je zielengroep op je leven.  

 

Mogelijks kunnen we ook de raad der wijzen ontmoeten en hen raad vragen over relaties. De raad der wijzen staat boven de gidsen en regelen de structuur van je leven voor je geboren wordt. Wat is het impact hiervan en hoe beïnvloed dit je relatie met je soulmate. 

We doen dit door middel van gesprekken, oefeningen en trance journeys. 

praktische info:

Breng een lunch, ligmatje, deken, pen en papier

WORD JE GEWAAR VAN JE GIDSEN

 

Gedurende deze workshop bespreken we de wereld van de ziel, wat er gebeurd op zielenniveau, wat de rol is van gidsen in die wereld en hier op aarde. Zijn ze er om ons te helpen elke keer wanneer we het vragen of grijpen ze enkel in gedurende crisissen. Wat is de bedoeling van het leven? Alle kennis komt van Soulkey hypnose sessies, trance, en channelings die ik in het verleden heb gegeven en boeken.

 

In de namiddag gaan jullie zelf in trance om je gidsen te ontmoeten. Dit is een zeer persoonlijk proces en iedereen beleefd het dan ook heel anders. Het is interessant om vragen voor te bereiden.