REGRESSIE

REGRESSIE

Het woord regressie betekent "teruggaan" of ergens naar terugkeren. Regressie  is gebaseerd op het geloof dat de geschiedenis van elke ziel in het onderbewustzijn is opgeslagen. Dit betekent dat, of je nu 10, 100 of zelfs 1.000 levens hebt meegemaakt, je hele geschiedenis van de ziel voor altijd wordt opgeslagen in de nissen van je geest. De geest kan dan worden beschouwd als een pad door de tijd heen, met een enorme opslagplaats aan informatie, die kan worden onderzocht om lessen uit het verleden naar het huidige bewustzijn te brengen.

 

Regressie (PLR) is een techniek die bij hypnose gebruikt  wordt om herinneringen en gebeurtenissen uit vorige levens te ontdekken. Het is een overkoepelende term die een breed scala van processen en ervaringen omvat. De levenstherapie neemt het bestaan ​​van het onderbewustzijn aan (Netherton & Shiffrin, 1978). Hier vinden mentale processen plaats zonder bewustzijn (Weiss, 1992). Het onbewuste werkt als een bandrecorder; het registreert en slaat elke ervaring op, zowel positief als negatief. In tegenstelling tot de bewuste geest, schakelt het onbewuste nooit uit; het kan zich altijd iets herinneren (Weiss; Netherton & Shiffrin). Het is niet gebonden aan grenzen van tijd, logica of ruimte.

 

Het gaat ervan uit dat we niet worden geboren als een lege ziel, maar als een ziel die rijk is aan zowel de wijsheid als de littekens van vele levens. Het gaat er ook van uit dat we allemaal herinneringen uit vorige levens meenemen naar deze onbewuste herinneringen van het leven die een energieke lading dragen en ons blijven beïnvloeden. Het kunnen dingen zijn die niet ongedaan zijn gemaakt, gemaakte geloften, prestaties, mislukkingen, fouten, succes, emotionele schulden, schuldgevoelens, dankbaarheid, traumatische en plotselinge sterfgevallen, wijsheid en liefde.

 

Deze ladingen uit het verleden zetten patronen op die voortdurend worden geactiveerd en herhaald in ons huidige leven. Deze patronen kunnen positief of negatief zijn. Ze kunnen onze relaties, in gedrang brengen, motivatie en ons fysiek lichaam en onze gezondheid beïnvloeden. Positieve patronen kunnen talenten ondersteunen, wijsheid schenken, smaak beïnvloeden en het levensdoel stimuleren. Negatieve patronen kunnen destructief, dwangmatig gedrag, vertroebeling van ons zijn veroorzaken,  en onze paden blokkeren onze paden. Door deze herinneringen bewust te maken, kunnen we de patronen die ons niet langer dienen, ontheffen, ons bevrijdend om vollediger te leven in het heden, aangezien gunstige patronen worden versterkt en negatieve patronen worden geneutraliseerd.

Via het formulier hieronder kan u vragen stellen of een sessie reserveren

Uw investering: 75€/u

©  Ise Verelst 2018
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now