PSYCHOKINESE  

PSYCHOKINESE 

VEREISTE 

Je grenzen willen verlegggen - open minded zijn 

 

PRAKTISCHE INFO 

Datum: 30 mei 2019 Van 10:00 - 14:00

Locatie: Prins Bouwdewijnlaan 321

OVER DE CURSUS

Voor iedereen die zijn grenzen wil verleggen en zijn natuurlijke kracht wilt voelen. Het is een fantastische ervaring. Doorbreek je zelfopgelegde grenzen en sta in je echte  kracht. Iedereen heeft de capaciteit.

 

We gaan vorken of lepels plooien - niet omdat een vork of een lepel plooien belangrijk is maar omdat het een bewijs is dat jij effect op materie hebt. Wanneer je voelt, ervaart en uiteindelijk ziet dan pas realiseer je je hoe krachtig je altijd al bent geweest. Dit kun je verder gebruiken in eender welk aspect van je leven.

 

In je kracht staan helpt je op alle vlakken. 

 

Streef je ernaar om je kracht optimaal te ontwikkelen?

Wil je leren hoe je met psychokinese je healingscapaciteiten en andere capaciteiten kan versterken?

Heb je zin om mee de authentieke kracht van de mens te ontwikkelen en het algemeen bewustzijn mee op een volgend niveau te brengen?

Dan is dit een cursus voor jou.​​

We gaan praktisch ​aan de slag om je gaven optimaal te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten. Het gaat hier niet enkel om het bespreken van theoretische mogelijkheden maar ook om deze effectief te gaan toepassen.

MEE TE BRENGEN

zin om te experimenteren!

open-mind

JE INVESTERING

50€ per les

RESERVATIE

Reserveren via mail naar iseverelst@gmail.com of via onderstaand formulier is verplicht aangezien er enkel 18 plaatsen zijn. Eenmaal dat je hebt gereserveerd ben je ook definitief ingeschreven. 

Bedankt! Bericht verzonden.