VIRTUELE MAAGBAND
VIRTUELE MAAGBAND

AFVALLEN EN SLANK BLIJVEN MET DE VIRTUELE MAAGBAND

Sinds kort introduceren is er een revolutionaire afslanktechniek dat niet gebaseerd is op diëten, of calorieën tellen.

Dankzij hypnose en de nieuwe kennis  die we tegenwoordig hebben over hoe ons onderbewustzijn werkt en de kracht van suggestie, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

Een virtuele maagband is heel nuttig voor mensen, die niet kunnen diëten,  die overeten, of heel de dag door eten. Het belangrijke is dat je geen enkel van de nadelen hebt van de fysieke maagband. De resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers! De techniek gaat vele dieper dan enkel het fysieke aspect en hierin ligt natuurlijk de kracht van de virtuele maagband. 

Er komt geen DIEET bij te pas … Hoe voel je, je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? 

Met hypnotherapie is het nu mogelijk om een maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Dit programma is speciaal voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. 

Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet en wat je eet. We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem en dit is precies waar de maagband je compleet bij ondersteunt. Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIT PROGRAMMA

Dankzij nieuwe hypnose technieken kunnen we onder hypnose een maagband operatie uitvoeren. Dit is een denkbeeldige operatie maar je  onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!

In de praktijk, met een clinisch operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de virtuele maagband heb je alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen! Geen narcose en geen littekens!

En dan hebben we het financiële plaatje nog niet eens bekeken 

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT

Het ‘virtuele maagband’ programma bestaat uit 3 sessies.

Wat doet het ‘virtuele maagband’ programma voor jou!

 • Zelf-Sabotage stoppen

 • Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden

 • Vetverbranding  verhogen

 • Je maag verkleinen (Virtuele Maagband)

 • Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen

 • Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren

 • Je langzamer doen eten en snel eten stoppen

 • Je slechte gewoontes verwijderen

 • Een positief zelfbeeld programmeren

 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen

 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

DE VIRTUELE MAAGBAND

De virtuele maagband is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan? 

Via het formulier hieronder kan u vragen stellen of een sessie reserveren.

Deze procedure bestaat altijd uit minimaal 3 sessies.

Elke sessie kost 150€

©  Ise Verelst 2018
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now