EEN CURSUS IN WONDEREN

Een cursus in wonderen​

Als je het gevoel hebt dat er meer is: meer liefde, diepere verbondenheid, groter geluk, mystieke kennis, maar het ontglipt je steeds, dan kan deze cursus je helpen. Het is mogelijk om je innerlijk licht te ontdekken, ervaren en dagelijks te beleven. 

Als je graag meer innerlijke rust en een gevoel van heelheid en eenheid wilt ervaren dan kan dit een fijne cursus voor je zijn. 

 

Ik wil je graag uitnodigen om binnen te stappen in deze wereld van wonderen. Tijdens de lessen gaan we kijken hoe je met veel energie en vreugde dagelijks in het leven kan staan. Een cursus in wonderen geeft een extra diepte en wijsheid die moeilijk ergens anders te vinden is.

Deze lessen - opgebouwd rond het spirituele boek "Een cursus in wonderen" - gaat naar de essentie van geluk. Dit is de meest diepgaande spirituele cursus die ik tot nog toe ben tegengekomen, waarbij je stap voor stap je ego leert zien door praktijk.

We bespreken zowel lessen uit het boek als de achterliggende theorie. Om de cursus zo toegankelijk mogelijk te maken, mediteren we en gaan we onze intuïtie gebruiken.  

Verder zijn er ook vraag-en-antwoord-momenten waar we onze dagelijkse belevenis bespreken.

Je investering

20€ / per les

De lessen verlopen via ZOOM

CONTACT

Kardinaal Cardijnlaan 68, 2547 Lint Antwerpen

iseverelst@gmail.com / tel:0493 71 09 07

Heb je vragen of wil je je inschrijven.

Contacteer me gerust.

Stuur me een mailtje of als je liever belt  dat kan ook.

©  Ise Verelst 2015
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now