CHANNELING

Wat houdt een reading in bij Isa Verelst?

Antwoorden krijgen op je vragen. Deze zijn zeer praktisch gericht en ik geef antwoorden die duidelijk en concreet zijn zodat je beslissingen kunt nemen om stevig in het leven te staan, om je zielenpad te volgen of om je geluk te vinden. Mijn reading is dan ook een vorm van coaching waardoor je inzichten krijgt die je zullen helpen om je eigen kansen en ruimte voor groei te creëren .

Channeling is een manier om antwoorden te vinden op vragen waar het bewustzijn geen blijf mee weet. 

Wat voor channeling doe ik?

Aangezien we een vrije wil hebben gebruik ik channeling meer om iemand te coachen en zijn of haar mogelijkheden te laten zien dan wel om de toekomst te voorspellen. Potenties bestaan maar de toekomst ligt hierdoor niet vast en het is heel nuttig je mogelijke keuzes te kunnen overzien.. Dit stelt je in staat om optimaal in je kracht te komen en je doelen te bereiken. 

Verder maak ik ook contact met je gidsen om te horen wat zij aanraden en welke begeleiding zij kunnen geven. 

Hoe verloopt een sessie?

Het is de bedoeling dat je tijdens de eerste fase zo weinig mogelijk informatie geeft. Enkel je vragen zijn belangrijk. Eerst begin ik te channelen met gesloten ogen en richt ik me compleet op de spirituele wereld en de informatie die me wordt gegeven. Daarna maak ik contact met gidsen en helpers om te horen wat zij er nog aan toe willen voegen. Eenmaal hun informatie is doorgegeven kunnen we in een onderling gesprek dieper op je vragen ingaan en krijg je rechtstreeks antwoorden van je gidsen.

Wat is voor mij de bedoeling van een reading?

Duidelijkheid, inzicht, bezieling, groei en mogelijks therapeutisch

Praktische info

​​

​Duur: meestal 1 uur

Jouw investering: 75€ per uur.

Je voorbereiding:

  • recorder meebrengen

  • eventueel pen en papier om notities te maken

  • je belangrijkste vragen opschrijven.

©  Ise Verelst 2018
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now