CHANNELING

akashic book.jpg

 

CHANNELING

Ben je op zoek naar antwoorden

Soms weten we het gewoon niet meer en is het nuttig om je gidsen of je voorouders voor inzichten en antwoorden te vragen.  

blue window.jpg

Wat kan ik voor je betekenen

 

Ik contacteer je gidsen, je voorouders of andere bronnen van informatie afhankelijk van de vraag die je hebt. De bedoeling is dat de antwoorden duidelijk en concreet zijn zodat je beslissingen kunt nemen, om je levensdoel te vinden. Mijn reading is dan ook een vorm van coaching waardoor je inzichten krijgt die je zullen helpen om meer tevreden in het leven te staan. 

Wat voor channeling doe ik

Ik gebruik channeling om mensen te coachen. Mogelijkheden bestaan maar de toekomst ligt niet vast. Het is nuttig om je opties te kunnen overzien. Dit stelt je in staat om optimaal in je kracht te komen en je doelen te bereiken. Verder maak ik ook contact met je gidsen om te horen wat zij aanraden en welke begeleiding zij kunnen geven. 

Hoe verloopt een sessie

Het is de bedoeling dat je tijdens de eerste fase zo weinig mogelijk informatie geeft over jezelf. Enkel je vragen zijn belangrijk. Eerst begin ik te channelen en richt ik me op de spirituele wereld. Daarna maak ik contact met gidsen en helpers om te horen wat zij er nog aan toe willen voegen.

 

Eenmaal hun informatie is doorgegeven kunnen we in een onderling gesprek dieper op je vragen ingaan en krijg je rechtstreeks antwoorden van je gidsen.

Wat is voor de bedoeling van een reading

Duidelijkheid, inzicht en groei

Praktische info

​​

​Duur: meestal 1 uur

Jouw investering: 75€ per uur.

Je voorbereiding:

  • opname via GSM

  • pen en papier 

  • je belangrijkste vragen

me n moech.jpg
138047905_839616963565581_35239478007371

CONTACT

Heb je vragen of wil je een sessie.

Contacteer me gerust.

Stuur me een mailtje of als je liever belt dat kan ook.

Kardinaal Cardijnlaan 68, 2547 Lint 

iseverelst@gmail.com 

tel:0493 71 09 07

©  Ise Verelst 2015
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now